Barnwood Originals schuifdeursystemen

Geef je interieur een robuuste, industriële look met Barnwood Originals schuifdeursystemen! In ons assortiment vind je schuifdeurbeslag dat niet alleen geschikt voor het monteren van grote schuifdeuren, maar dat ook in een kleine variant verkrijgbaar is voor het fraai afwerken van meubels en kastjes. Weg met onhandige standaard deuren: de schuifdeursystemen van Barnwood Originals zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook praktisch en ruimtebesparend. Wij verkopen zowel complete schuifdeurbeslag sets als losse schuifdeuronderdelen in zwart of rvs. Bestel vandaag nog jouw schuifdeursysteem en wij versturen dit dezelfde dag nog!

Barnwood Originals schuifdeuren exclusief bij Bouwmaterialen Wolter!

Bouwmaterialen Wolter is exclusief leverancier van Barnwood Originals Schuifdeuren en Barnwoord Originals schuifdeursystemenen interieur accessoires. De robuuste en moderne uitstraling van de schuifdeuren en het schuifdeurbeslag garanderen een perfecte match met de woontrends van nu. Net als zij vinden wij dat een kwalitatief product met een geweldig design betaalbaar moet blijven. Dagelijks werken wij samen aan de woonwensen van morgen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden!

Monteren van een schuifdeursysteem

Wanneer je een schuifdeursysteem bestelt leveren wij dit altijd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen, montageschroeven en een duidelijke handleiding voor het bestelde type schuifdeursysteem. Hierdoor wordt het monteren van het schuifdeurbeslag een fluitje van een cent! Heb je toch vragen over de montage van je schuifdeursysteem? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Maak je schuifdeursysteem compleet
Of je nu kiest voor een schuifdeursysteem voor het afsluiten van een speelkamer, badkamer en suite, kantoorruimte of robuuste servieskast: jij bepaalt, wij regelen de rest! De robuuste look van ons schuifdeurbeslag in zwart of rvs is echt niet meer alleen geschikt voor industrieel ingerichte ruimtes, maar past ook heel goed bij een moderne of landelijke interieurstijl. Maak je schuifdeursysteem helemaal af met bijpassende deurgrepen, schuifdeurslot of andere zwart stalen interieur accessoires.

Schermafbeelding 2023-01-20 100945.png


Schermafbeelding 2023-01-20 101728.png