Hoge warmte-isolatie

Isover glaswol en steenwol bestaan uit vezels waartussen stilstaande lucht wordt vastgehouden. Daarom hebben de Isover producten uitstekende warmte-isolerende eigenschappen.

Maximale geluidsisolatie

De bijzondere vezelstructuur van Isover glaswol en steenwol zorgt ervoor dat geluid maximaal opgenomen wordt. Isover isolatie levert daarom een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de geluidsisolatie van uw huis. U beperkt hiermee geluidsoverlast.

                                                                          Schermafbeelding 2023-01-26 103627 x.png

Eenvoudig te verwerken

Isover glaswol is een veerkrachtig en sterk materiaal, waardoor u het gemakkelijk en snel aanbrengt. Glaswol is bovendien gewoon met een scherp (keuken)mes op maat te snijden. De reststukken gebruikt u bijvoorbeeld onder de badkuip of rond leidingen. Zo gaat niets verloren. Ook Isover steenwol is eenvoudig te verwerken en met een scherp mes te snijden

Onbrandbaar Isover

Glaswol en steenwol zijn onbrandbaar en verspreiden geen rook. De brand veiligheid van uw huis neemt dus toe. Neem geen risico en isoleer met Isover.

 

                                                                         Schermafbeelding 2023-01-26 103607.png

 

Makkelijk meenemen

Door het lichte gewicht is een pak Isover glaswol of steenwol gemakkelijk mee te nemen. Isover glaswol kan bovendien flink ineen gedrukt worden. De rollen zijn daarom klein van formaat en passen gemakkelijker in de auto. Eenmaal thuis krijgen de rollen na het uitpakken hun oorspronkelijke dikte terug.

Milieuvriendelijk

Glaswol van Isover bestaat voor ca. 75% uit gerecycled glas en is bovendien ISO 14001 gecertifceerd voor het milieuzorgsysteem. Isover glaswol is verder rotvrij, ongevoelig voor vocht en heeft een lange levensduur.

 

Isover Isolatie is op bestelling leverbaar!