Rockwool bij Bouwmaterialen Wolter!

Zowel professionals als doe-het-zelvers kiezen voor ROCKWOOL steenwol isolatieproducten. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid, maar ook vanwege de makkelijke verwerkbaarheid. ROCKWOOL isolatieproducten zijn stevig maar flexibel waardoor ze eenvoudig aan te brengen zijn. Je snijdt ze op maat met een isolatiemes, zodat je de isolatie voor elke ruimte passend kunt maken. Dankzij de veerkracht en unieke structuur sluiten de producten naadloos op elkaar of op de constructie aan. Hierdoor ontstaan er geen kieren waardoor warmte kan ontsnappen. Dus of je nu je vloer, gevel of dak wilt isoleren: voor elke toepassing hebben we het juiste product!

Rockroof Sidefix (Base)

Deze steenwol dakisolatie heeft een speciale dampremmende en luchtdichte laag ter bescherming van de dakconstructie. Hierdoor plaats je dakisolatie en dampscherm in één. De steenwoldekens zijn zijdelings voorzien van flenzen, waarmee de isolatie eenvoudig aan de kepers kan worden vastgeniet.

☑️  Thermisch, akoestisch én brandveilig isoleren met één product
☑️  Isolatie en dampremmende laag in één
☑️  Snel en eenvoudig te verwerken

                                          Schermafbeelding 2023-01-26 092843.png

 

Rockroof Flexi

De DIY dakisolatie oplossing is een veerkrachtige en zelfklemmende steenwol isolatieplaat geleverd op rol. De isolatieplaat is 1 meter breed en gemakkelijk te verwerken. We adviseren om in combinatie met Rockroof Flexi een dampscherm aan te brengen, bijvoorbeeld Rocktect Centitop. Dit fungeert tevens als luchtscherm.

☑️  Thermisch, akoestisch én brandveilig isoleren met één product
☑️  Geschikt voor alle keperafstanden
☑️  Gemakkelijk op maat te snijden
☑️  Uitstekend rendement: minimaal 4,70 RD

                                                                                                               Schermafbeelding 2023-01-26 094737 x.png

 

Rockroof Delta

De DIY dakisolatie oplossing Rockroof Delta is een halfharde steenwol isolatieplaat, diagonaal in twee gelijke driehoeken gesneden. Door de twee driehoeken diagonaal ten opzicht van elkaar te verschuiven, veranderen de plaatbreedte en plaathoogte. Hierdoor is de isolatieplaat geschikt voor nagenoeg alle balkafstanden. En omdat je alleen de punten hoeft af te snijden, heb je minimaal snijverlies.

☑️  Geschikt voor nagenoeg alle balkafstanden
☑️  Kan zelfklemmend tussen de balken geplaatst worden

 

                                                                                        Schermafbeelding 2023-01-26 095156 x.png

 

Rockwool isolatie is op bestelling leverbaar!